andai kau sudi

Thursday, March 14, 2013

Mohon Follow dan Komen Ya!!!

Assalamualaikum kawan-kawan.....

Allah..... Sibuk sungguh semester ni. Macam-macam aktiviti admin terlibat. Sampai tak sempat nak update blog. 

Ok. Straight to the point saja rasanya. Sebenarnya untuk semester ini, admin dan ahli kumpulan kena develop a blog sebagai projek bagi subjek EDU 3104 Classroom and Behaviour Management. Jadi di sini, admin akan sertakan link blog tersebut, dan mohon rakan-rakan beri komen membina, terutama sekali dekat page ACTIVITIES/ENERGIZERS tu. Admin dan rakan-rakan sangat perlukan komen anda. Penting untuk markah projek ni. Heheh... Rasanya, para guru dari maktab lain pun kena buat benda yang sama kot. Jangan malu-malu sertakan link. InsyaAllah, admin akan jejak balik dan turut berikan komen di blog anda. Syukran. Moga Allah S.W.T. berkati kita... Amin....






1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)